hagridshut

welkom op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus
 
IndexKalenderGalerijFAQZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Regels van het forum

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chrissiej94
Schoolhoofd
avatar

Vrouw
Aantal berichten : 1669
Leeftijd : 24
Woonplaats : Zweinstein, hogeschool voor Hekserij en Hocuspocus
Hobby's : lezen, klarinet spelen.
Humor : Goede grappen.
Registration date : 02-02-09

BerichtOnderwerp: Regels van het forum   ma feb 02, 2009 8:10 pm

We willen dat jullie je aan de volgende regels houden:

- geen reclame maken
- geen spam (minimaal 1 zin posten, goede zinnen)
- geen seksueel taalgebruik
- niet vloeken
- je laten sorteren
- geen dubbelpost
- als je ergens niet mee eens bent, of iemand doet iets tegen je wat je niet wil, meld dat bij een beheerder/moderator en ga niet zelf schelden of boos doen


Laatst aangepast door Chrissiej94 op wo feb 11, 2009 4:50 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Davysmurf
Admin
avatar

Man
Aantal berichten : 200
Leeftijd : 30
Registration date : 01-02-09

BerichtOnderwerp: Re: Regels van het forum   zo feb 08, 2009 4:50 pm

Aan bovenstaande voorlopige regels worden onderstaande definitieve regels toegevoegd:

De beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen.
Alle berichten die op dit forum worden geplaatst geven de visies en meningen van de auteurs, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en deze kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

U plaatst geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. Webmaster, beheerder en moderators van dit forum hebben het recht om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u zal invullen/heeft ingevuld; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om mededelingen te versturen en uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).


Elk bericht op het forum moet een bijdrage leveren. Berichten die beheerders als spam beschouwen worden onherroepelijk verwijderd.
Dubbelposten is niet toegestaan, de edit-knop dient gebruikt te worden tenzij er een grondige reden is om een bepaald topic te kicken. Zo niet zullen de beheerders een bericht samenvoegen en krijgt u een waarschuwing.

Ieder mag zich slechts met één gebruikersaccount op het forum registreren. Beheerders kunnen zien wanneer een bepaald IP-adres waarmee een bericht gepost is op het forum ook door een andere geregistreerde gebruiker is gebruikt. In dit geval kunnen de beheerders aannemen dat beide gebruikersaccounts worden gebruikt door dezelfde persoon. In dat geval zal er een sanctie volgen. Indien iemand van je huisgenoten zich ook op dit forum registreert hebben jullie naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde IP-adres. Zelfs al maken jullie elk gebruik van een andere computer. Jullie zitten dan namelijk waarschijnlijk in hetzelfde thuisnetwerk terwijl het forum enkel het extern IP-adres van je gateway registreert. Het is dus verstandig om in dat geval zo snel mogelijk na het lezen van deze regels een beheerder persoonlijk op de hoogte te brengen.

Voor elke overtreding krijgt u een waarschuwing die blijvend is. Indien u na een waarschuwing nogmaals inbreuk pleegt op eenzelfde regel (of wanneer de overtreding heel ernstig is) kunnen de beheerders een gebruikersaccount verbannen voor een door de beheerders nodig geachte periode. Deze periode kan variëren van 1 dag bij lichte overtredingen tot levenslang bij zware en ernstige overtredingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Regels van het forum
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
hagridshut :: algemeen :: mededelingen-
Ga naar: